Customer reviews


Share your experience with us and help other people make their choices!

Rating: 5 stars
13 votes

Add comment

Comments

Taj
3 months ago

Hele fijne rijkleding. De rijlegging zit echt heerlijk en heeft handige telefoonzakken. Zeker handig in de zomer als je geen jas aan hebt met zakken! De baselayers zien er ook leuk uit en zitten lekker!

Rosalie
3 months ago

Beste rij-legging die ik in de kast heb liggen. Hij is fijn elastisch waardoor hij heerlijk zit. Je kan hem ook vaak wassen zonder dat de kwaliteit verloren gaat. Zeker een aanrader!

Christel
3 months ago

Hele fijne rij-leggings en shirts.
Ben er heel tevreden over en ook al er iets is hebben ze hele goede service!

E. Olivier
3 months ago

Hele fijn rij-leggings gekocht en goede service.

Diana
3 months ago

Super goede producten. Goede pasvorm, fijn draagcomfort. Blijft mooi ook na veelvuldig wassen. Groot fan.

Britney Flemings
3 months ago

Very nice and good fitting ridingpants! I don’t want anything!

Peters
3 months ago

Super blij met mijn rijbroek! Heel fijn dat de taille zo hoog is en de elastiek vanboven is ideaal gemaakt want het zakt nooit af. De kwaliteit van het stof is geweldig, wel wat dikker dan de doorsnee rijbroek maar ik vind het aangenaam zitten.
Overall very durable, comfortable and stylish!!

Janne Donkersloot
3 months ago

Zo tevreden over alles van Farusia! De shirtjes en leggings zitten echt perfect. Blijven prachtig na veelvuldig wassen! Ook het dekje is heel mooi. De levering is supersnel. Kan het iedereen aanbevelen! We love Farusia

Kaylee Roele
3 months ago

Super fijne rijleggings! Zowel in de winter als in de zomer maanden!

Romana de Jager
4 months ago

I am in love with the riding leggings,
They are super comfortable, i can wear them all day long and the silicone grip is still perfect after one year!